Nosaltres

Feel Mallorca és una empresa de disseny i fabricació de roba que pensa en cuidar-te i tenir cura del medi ambient. Pensam en sentir tots els gestos del nostre procés de producció perquè sentiu el Mediterrani a la vostra pell i el nostre amor i respecte per les tradicions, la cultura i la naturalesa. Sempre us convidam a cuidar-vos i estimar la nostra roba perquè duri molt de temps al vostre armari i aconsegueixi així un món sostenible per a tots i totes. 

100% feta a Mallorca

01

03

05

02

04

01

02

03

04

05

Teixit Ikat

Aquesta tècnica de formar dibuixos mitjançant la combinació de trama i ordit al teler, fil a fil tintat expressament, va arribar a Europa a través de la Ruta de la Seda, procedent del continent asiàtic. A molts països d’Europa (per tota la conca mediterrània) es va adquirir i comercialitzar aquest tipus de teles durant diversos segles. Però des de finals del segle XVIII, una onada d’artesans i artistes arriben a Mallorca des de França a causa de la Revolució i s’instal·len a l’illa. Aquests són portadors d’influències que introduiran un nou estil.

Els ikats van continuar fabricant-se a Europa fins després de la Segona Guerra Mundial. Però Mallorca és l’únic lloc d’Europa on encara perduren.

Durant el segle XX, els tallers mallorquins van realçar la singularitat de les teles de llengües, mantenint i difonent amb gran èxit les seves teles. Tant és així que, avui dia, les teles de llengües s’han convertit en un producte típic mallorquí per a la realització de tota classe de tèxtils.

Actualment, continuen actius diversos tallers a Mallorca (Teixits Vicens, Teixits Riera, Bujosa), que mantenen el sentit artesà de la producció i conserven els motius decoratius originals.

Vols fer una visita
al nostre taller ?

Contacta amb nosaltres per a concertar una cita.